Морална е победата на ГЕРБ, триумф над мракобесиетоИзборите показаха, че народът

...
Морална е победата на ГЕРБ, триумф над мракобесиетоИзборите показаха, че народът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Предлагам на политически лидери да се дръпнем назад

Морална е успеха на ГЕРБ, успех над мракобесието

" Изборите демонстрираха, че народът на никого не даде независимо право да ръководи, народът сподели стига сте враждували, намерете метод ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Тяхното знаме, Бойко Рашков загуби с двоен резултат от ГЕРБ в Перник. Ако гледаме обратно, ще се спънем в една комплицирана обстановка. Ако отидем на последващи избори, нищо по-различно няма да се случи, сподели Борисов. Много илюзии изчезнаха – погазване, чегъртане и така нататък Близо 80% от хората споделиха, че желаят държавно управление ", уточни той.

" Предлагам на другите партии да се дръпнем обратно. Ранното ми пенсиониране също се оказа погрешно. Това демонстрират резултатите от вота. Първо и най значимо е кой е на страната на Украйна и кой не, ние сме декларирали позицията си. Народът ясно сподели – 67% са за проевроатлантическите партии. Народът ясно е показал, че това са близо ¾ от популацията, които са за продължение на този път. Втората тематика – инфлация, финанси, стопанска система, енергетика, цени. Ужасно е това, което ни завеща държавното управление на Промяната. Всичко може да се реши с постоянно държавно управление. Влизане в еврозоната, заявяваме, че влизаме там, това е второто, което предлагам на политическите водачи, пазарите незабавно ще се успокоят, сподели Борисов. Откъде идва самочувствието на Асен Василев, когато е изгубил изборите ", попита Борисов.

" Вариант, в който ГЕРБ да ръководи с Движение за права и свободи, Янев и Възраждане, не виждам. Морална е успеха на ГЕРБ, успех над мракобесието. Ще предложим контактна група и договарящи екипи. Ще поканим Плевнелиев и Паси по тематиката против Путин. Ще подкрепим обществената сфера, няма да се строи, дано Политическа партия да сложат своята стратегия ", добави Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР